Småkraft scorer bra i internasjonal bærekraftsstudie

Selv de små kan være rå! Vi i Småkraft er veldig stolte av at vårt systematiske arbeid med bærekraft bærer frukter og blir anerkjent. I går rangerte GRESB oss på andre plass av fornybare produsenter i Nord- Europa og vi fikk for første gang fem stjerner av fem mulige. På klima ble vi nr. 1. Vi har fremdeles mye jobb igjen, men akkurat i dag feirer vi. Om du har lyst til å lære mer om hvordan vi systematisk arbeider med bærekraft, ta kontakt.

Småkraft scorer bra i internasjonal bærelraftsstudie

SISTE INNLEGG

Småkraft feirer Landslovjubileet 2024!

Småkraft topper bærekraftskåring for fjerde gang på rad

Småkraft hentet 50 millioner euro til investeringer i fornybar energi

Kraftverk under utbygging

Småkraft leverte godt første halvår og bygger 24 nye kraftverk