Vi holder hjulene i gang

Det er krevende dager. Vi og våre samarbeidspartnere arbeider hardt for å holde hjulene i gang. Investeringene vi gjør sammen med grunneiere skaper fortsatt aktivitet i hele landet. Dette skaper arbeidsplasser, gjør at leverandører har arbeid og inntekter, og arbeidet skaper skatteinntekter i kommunene. I dagens situasjon og fremover vil dette være viktigere enn noen gang.

Under viser vi aktivitet ved flere av de fremtidige kraftverkene vi har investert i. Vi er stolte av pågangsmotet og innsatsen hos egne ansatte, partnere, leverandører og grunneiere som arbeider seg gjennom snøstormer, frost og flom, virusepidemier og smittevernstiltak.

Sveingård kraftverk i Ulsfjord

Sveingård kraftverk
Ved Sveingård kraftverk i Ulsfjord blir betongarbeidet ferdig før påske. Etter påske fortsetter selve tømrerarbeidet. Kraftverket utvikles og bygges av Nordkraft.

Ritelva kraftverk
Ved Ritelva kraftverk i Ulsfjord har arbeidet kommet lengre. Taket er tett og betongarbeidet er ferdig. Nå arbeides det innvending for å være klare når elmek-leveransen kommer. Kraftverket utvikles og bygges av Nordkraft.

Sveingår kraftverk i Ulsfjord

Sveingår kraftverk
Ved Sveingår kraftverk i Ulsfjord er byggegrop for intaket ved Sveingård ferdig. Her jobbes det med bolting og arbeidssikring av fjellet. Etter påske er det oppstart av forskaling av inntak. Kraftverket utvikles og bygges av Nordkraft.

TBMdrift i snøstorm

Salvasskardelva
Ved Salvasskardelva i Troms borer innleid crew seg gjennom krevende vinterforhold. Første april passerte tunnelboremaskinen 2000 meter, og om noen måneder vil tunnelen på 2800 meter være ferdig. Arbeidet er banebrytende og sannsynligvis den nordligste TBM-tunnelen som er boret i hele verden. Kraftverket utvikles og bygges av Norsk Grønnkraft.

Løkkebø Kraftverk
Løkkebø Kraftverk

Løkkebø Kraftverk
I Eikefjord ferdigstiller Norsk Grønnkraft i disse dager Løkkebø Kraftverk. I forrige uke kom turbin og det elektriske på plass. 3. april ble kraftverket satt i drift. Kraftverket utvikles og bygges av Norsk Grønnkraft.

Stølselva stasjon

Stølselva i Gulen
Stølselva i Gulen har tilnærmet alt mekanisk arbeid ferdig. Kraftverket bygges av Småkraft Utbygging og Brødrene Dahl.

Stampaelva kraftverk i Jondal

Stampaelva kraftverk
Ved Stampaelva kraftverk i Jondal er arbeidet på inntaket godt i gang. Fremdriften tilpasses værforholdene. Kraftverket bygges av Småkraft Utbygging.