Småkraft setter nye rekorder og ansetter direktør for operasjoner

Innen utgangen av juni vil Småkraft AS trolig ha produsert mer enn 1.000 GWh på de siste tolv månedene for aller første gang. Dette er en stor merkedag for selskapet, og viser at selskapet leverer både på ambisiøse vekstmål og på faktisk produksjon.

Samtidig som Småkraft setter rekord, ansetter selskapet Jørgen Hundven som ny direktør for operasjoner. “Interessen for denne stillingen har vært enorm, og jeg er glad for å kunne ønske Jørgen velkommen til

Jørgen Hundven
Jørgen Hundven er ansatt som ny direktør for operasjoner.

Småkraft,» sier adm.dir. Terje Vedeler. «Jørgens brede ledererfaring fra tekniske tjenester gjør ham til en etterspurt og viktig ressurs hos oss». Jørgen Hundven tiltre stillingen umiddelbart.

Jørgen er utdannet sivilingeniør i elkraft og har lang erfaring fra internasjonalt ledende selskaper innenfor automasjon og oljeservice, slik som Simens, Statoil, Bergen Group og Aker Solutions. Han kommer nå fra stillingen som Vice President Business Development i Aker Solutions.

«For meg handler Småkraft om å bygge bro mellom lokale initiativ hos grunneierne som eier elvene, ledende tekniske kompetansemiljøer på elvekraftverk og langsiktige kapitalmiljøer som vil finansiere det grønne skiftet», sier Jørgen Hundven. «Jeg gleder meg til å bruke min tekniske kompetanse og ledererfaring til å sikre at Småkraft sine kraftverk produserer enda mer ren fornybar energi med minst mulig påvirkning av det lokale miljøet.»

Om Småkraft: 

  • Europas største småkraftselskap med totalbalanse på i overkant av fire milliarder kroner
  • Eier og drifter 114 småkraftverk sammen med over 600 lokale grunneiere i hele Norge
  • 20 ansatte med hovedkontor i Bergen med distriktskontorer i Flatanger, Harstad og Oslo

Kontakt:

Terje Vedeler
Adm.Dir.
tlf. 90726568
e-mail Terje.vedeler@smaakraft.no

Jørgen Hundven
Direktør Operasjoner
tlf. 92810962
e-mail jorgen.hundven@smaakraft.no