Småkraft søker ny medarbeider!

Les annonsen på Finn.no her: Småkraft AS søker Miljørådgiver!

Småkraft er et raskt voksende fornybarkonsern, og vi er nå på jakt etter en Miljørådgiver til nyopprettet stilling. Du blir sentral i arbeidet med å sikre implementering av endringer og videre utvikling innen miljørelaterte tema. Småkraft har store ambisjoner om å søke nye konsesjoner i årene som kommer. Du blir en viktig rådgiver ifm. nye konsesjoner, høringer og revurderinger, samt oppfølging av innspill fra allmennheten om forvaltning av vassdragene.

Som Miljørådgiver vil du også få ansvar for miljørådgiving for kraftverk i drift. Du vil samarbeide tett med driftsansvarlige og driftssentralen, rådgi og følge opp temaer innen miljø og biologi. Du skal bidra til at Småkraft drifter ihht. konsesjon og vilkår, og også ifm. rapportering. Du vil delta i ukentlige møter i teknisk avdeling der pågående oppgaver blir diskutert.

Vi ønsker at du har noen års relevant erfaring etter endt utdanning. Det er viktig at du har god forståelse og kompetanse innen miljøfaglige- og bærekraftige tema. Det er en fordel om du har erfaring fra vannkraftbransjen og innen naturforvaltning, alternativt kan du ha jobbet som konsulent eller andre relevante bransjer.

Som person trives du med å levere kvalitet, er løsningsorientert og har god arbeidskapasitet og gode kommunikasjonsevner. Du er kommersiell og har en balansert forståelse av bruken av naturressurser til kraftproduksjon, og naturverdier. Du må ha et ønske om å være med å utvikle samspillet mellom produksjon og natur. Du må ikke være redd for å ta initiativ, og må motiveres av å levere resultater.

Du må identifisere deg med våre verdier som er: Skapende, Ærlig og Bærekraftig.

Vi kan tilby deg en spennende rolle, der du får møte et stort spenn av hyggelige mennesker, får ansvar for et viktig område i selskapet og får bidra sterkt til det grønne skiftet og utviklingen av lokalmiljø. Småkraft er opptatt av å overholde alle vilkår og konsesjoner, og søker kontinuerlig forbedring innen fagfeltet. Det vil være varierte dager, og du vil jobbe mot tydelige mål – noe som kan være en motivasjon for deg med konkurranseinstinkt. Stillingen har ikke personalansvar.

Du kan gjerne bo i Bergensområdet, men kan også være tilknyttet våre øvrige kontorer.

Ved spørsmål kontakt en av våre rådgivere hos Headvisor; Bjørn Horne (91161390) eller Janne Siri Horne (90721164). Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 07.08.2022. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.

Om arbeidsgiveren

Småkraft AS ble etablert i 2002 og er den største eier og driver av småkraftverk i Norge og Europa. Selskapet er eid av langsiktige fond forvaltet av Aquila Capital. Majoritetseier er det nederlandske pensjonsselskapet APG. Selskapet opererer i dag 200 kraftverk i Norge og Sverige, med en produksjon på over 1,8 TWh. Enkeltvis er dette store og viktige prosjekter for rettighetshaverne, samlet bidrar vår fornybare energi betydelig i det grønne skiftet. Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Lillestrøm, Flatanger, Værdal, Harstad og Uppsala og har 27 ansatte som arbeider tett med opptil 250 driftsvakter på de ulike kraftverkene.
For mer informasjon se www.smaakraft.no

Sektor: Privat
Sted: Solheimsgaten 15, 5058 Bergen
Bransje: Kraft og energi
Stillingsfunksjon: Rådgivning, Biolog

Nøkkelord: Miljørådgivning, Biologi, Bærekraft, Kvalitet, Løsningsorientert

Siste innlegg

Skriv inn det du leter etter og trykk Enter