Ei
kraftdame i
Småkraft
Tina Rasmussen
Ei
kraftdame i
Småkraft

Tina Rasmussen

Tina Rasmussen er utdannet siviløkonom og har jobbet i ulike bedrifter innenfor anleggs- og konsulentbransjen. I dag jobber hun som økonomiansvarlig for grunneiere på kraftverk som er i drift. Det var en tidligere kollega som tipset henne om å bli med å jobbe i Småkraft – og slik ble det. Hun har ikke angret på at hun startet i kraftselskapet for ti år siden.

Menneskene bak tallene
At Tina er opptatt av menneskene bak tallene er tydelig.
-Det er viktig for meg at grunneierne opplever at jeg gir dem førsteprioritet og at de ikke er en del av en stor masse, sier Tina.

-Grunneierne har ulike ønsker. Men felles for dem alle er at de ønsker en inntjening som kan bidra til å ivareta bygden de bor i og legge til rette for framtiden. Og hos Småkraft skal de oppleve å bli sett og hørt.

Stolthet over Småkraft sine kraftverk
Når et kraftverk åpner har ofte grunneierne vært igjennom en lang prosess, gjerne på hele 10- 15 år. Da synes jeg de kan være stolte over hva de da har fått til! Jeg prøver alltid å være med på åpning av nye kraftverk. Det bruker å være en stor dag. En festdag med taler, mat og kanskje en ordfører som klipper en snor.

Med et smil legger hun til: – Jeg føler stolthet når jeg ser kraftverk som vi drifter og leier.

Når Tina blir spurt om hvorfor hun fortsatt jobber i Småkraft etter så mange år er det kontakten med anleggsbransjen og med grunneierne som blir trukket fram. -Jeg synes det er fantastisk å jobbe med noe håndfast. Selv om jeg jobber med tall og regnskap så er det ikke slik at jeg bare ønsker å flytte papirer. Jeg liker å jobbe disse anleggene som er så viktige i mange sine liv. I tillegg er det fint å jobbe i en miljøvennlig bransje, sier hun.

Møt flere av våre kraftdamer og kraftkarer

Skriv inn det du leter etter og trykk Enter